Rakennusvalvonta, Lahti ja muu Päijät-Häme

Meiltä kokenut vastaava mestari projektiisi

Kun uudisrakentaminen on suunnitteilla, on asianmukaisesti suoritettu rakennusvalvonta tärkeä osa työn toteutumista. Muistathan siis palkata ajoissa projektiisi meidän vastaavan mestarimme, joka vastaa rakennustyön laadusta ja valvonnasta sekä siitä, että rakentaminen etenee määräysten mukaisesti.

Vastaavana mestarina JPV Remontit Oy:ssä Lahti–Päijät-Häme-alueella toimii Jukka-Pekka Veijalainen (Rakennusmestari, AMK). Hän huolehtii myös siitä, että rakennustyömaallasi käytetään oikeita, hyväksyttyjä ja mahdollisimman laadukkaita rakennusmateriaaleja.

Ota yhteyttä, niin jutellaan projektistasi! Meidän kanssamme on mutkatonta asioida, joten yhteistyö tulee sujumaan varmasti mukavissa merkeissä.

Ota yhteyttä »

Kuka hoitaa kohteesi rakentamisen?

Jos et ole vielä valinnut urakoitsijaa, meistä saat myös kokeneen rakentajan vaikkapa omakotitalohankkeeseesi. Kyseeseen voi toki tulla mikä tahansa isompi tai pienempi muukin rakennusprojekti. Tarjoamme koko toteutuksen, tarvittaessa suunnitteluapua myöten. 

Kysy lisää, jos rakennusvalvonta tai koko hankkeen toteutus meidän kauttamme kiinnostaa! Liikumme Lahdesta laajasti Päijät-Hämeen alueella asiakkaidemme työmailla. 

Ota yhteyttä »

Hae kotitalousvähennystä

Kotitalousvähennystä voit saada kohteesi remonttitöistä!

Lue lisää