Uudisrakentaminen, Lahti ja Päijät-Häme

Haluaisitko rakennuttaa omakotitalon, mökin tai jonkin muun rakennuksen?

Me toteutamme erilaiset ja erikokoiset uudisrakennusprojektit Lahden ja muun Päijät-Hämeen alueella. Voit palkata meidät rakentamaan vaikka omakotitalon, kesämökin, hallin tai jotain pienempää, kuten autotallin, terassin tai muun vastaavan. Tarjoamme myös rakennusvalvontapalvelut.

Yrityksemme tärkeimmät arvot ovat laatu, kustannustehokkuus ja vahva työhön sitoutuminen. Mikäli tarvitset apua suunnitteluvaiheessa, autamme sinua mielellämme parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Jokainen rakentamisessa tarvittava ammattilainen löytyy kauttamme. Jutellaan projektistasi!

Ota yhteyttä »

Tarkoin suunniteltuna ja toteutettuna ajallaan valmista

Pidämme huolen sopimusten, aikataulujen ja budjetin pitävyydestä sekä huolellisesta toteutuksesta. Kun rakentaminen hoituu kauttaaltaan meiltä, on projektin kokonaisvaltainen hallinta ja työmaan eteneminen sujuvampaa. Onpa urakka asiakkaallekin yksinkertaisempaa, kun yhden yrityksen kanssa asiointi riittää!

Uudisrakentaminen on käytettävissäsi Lahti–Päijät-Häme-alueella. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää! Kannattaa myös kurkata 7 vinkkiä rakentajalle >>

Ota yhteyttä »

Hae kotitalousvähennystä

Kotitalousvähennystä voit saada kohteesi remonttitöistä!

Lue lisää